26 Temmuz 2009 Pazar

PATATES KIZARTMALI DOMUZ GRIBİ ALIR MIYDINIZ???



Domuz gribi de nerden çıktı diyenler bir bakıversinler şu son haberlere!Patatesin genlerine ne yaptılarsa ''seçkin'' biyoteknoloji dehaları!Gerçek olmasa bile ürkütücü ve her zaman mümkün.








Caanım kıraç patatesini katledenler ''N'ö rüyon guzum'' yerine ne getirdiler acaba Nevşehir'e?Sanırım kanoladır!Cipsten kızarmış patatese dek her yere soktukları GDO lu zehirler ve hala onları tüketen sizler???


Sadece Nevşehir mi!Nerdeyse her öğün patates yiyen mesela Dublin'e bir göz atalım!http://www.gmfreeireland.org/potato/photos.php


Oldu da GDO lu patates yasaklandı.Bu sefer de karşımıza Amflora gibi hoş bir isimle endüstriyel patates nişastası olarak çıkıveriyor!Hiç pes etmiyorlar değil mi!




Halbuki 2006 da BASF bakın ne yapmış!






Yeniçerilere aşinalığımızdan Mehter adımları hiç yabancı gelmez bize sanırım.Tıpkı burada olduğu gibi Ama açgözlülük adımları bile değiştirmiş!

''Sevgili kamuoyu bak yasaklıyoruz yıl 2006 !BİR GERİ!Hop ay bişeycik olmaz hem EFSA onaylı buyrun yiyin cips olmazsa nişasta olur hem daha çok ürüne girer süpper yıl 2009!DÖRT İLERİ!''


Zaten büyüme hormonlu antibiyotikli ve de GDOlu patates nişastalı sosisin yanına da kanola da kızartılmış patates kızartması alırsınız değil mi?Kola zaten hep olmalı ki ilaç borsası hep yükselsin!Daha da iyisi light kola!Yaşasın hasta milyarlarca insan!


Cheers!


Sevgiyle kalın


Yeşim Güriş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder