22 Haziran 2009 Pazartesi

BİR ŞEY YAPMALI!

Sevgili Ayşen Aygün'den davet var.Taksim'deki makina mühendisleri odasinda buluşuyoruz. Toplantımız 19.30 da,4. katta eğitim salonunda yapılacaktır

Sevgiyle kalın
Yeşim Güriş

Merhaba herkese,
Bir çoğunuzun bildiği üzere,son zamanlarda çoklukla gazetelerde,internette dolaşan yazılara haberlere göre mecliste olan biogüvenlik yasasıyla ilgili eksikler/yanlışlar hepimizin aklını,sonuçlarını düşününce de yüreğini zorluyor. GDO'ya Hayır Platformu ,Ekoloji sohbetlerindekinden farklı , son birkaç haftadır buluşmalar yaptı.Sevgili Abdullah Aysu ve Kenan Hocamız son katıldıkları Okan Bayülgen'in Sade Vatandaş programında 28 haziran toplantımızı deklare ettiler. Bu tarih tesbit edilirken,amacımız aldığımız duyumlarda bizi zorlamıştı ama,biogüvenlik yasasının sessiz sedasız geçmesini önlemekti.Meclisin tatile gitme kararıyla bu tarih konusunda ve diğer detaylarla ilgili,geçen hafta yine kapalı bir toplantı yapıldı.Ankara ile telefonla konferans görüşmesi sağlandı ve alınan ortak karar ise sevgili Abdullah Aysu'nun ifadesiyle,ki kendisi Trabzonda idi, "meclis tatile giriyor ama biz girmiyoruz,UNUTMADIK! ....UNUTTURMAYACAĞIZ! ...."oldu.
Buna göre 28 haziran Pazar günü Ankarada tüm bileşenlerinde temsilcilerinin katılımıyla,10.30-12.30 arası basın toplantısı yapmak,sonrasında da eylem planı çıkarmak.Meclisin tatilde olduğu ki bu Ağustos ortası gibi...biogüvenlik yasasıyla ilgili yurt çapında eylemler yapmak. Önümüzdeki hafta Perşembe akşamı yine makina mühendisleri odasında ki platformumuzun toplantı yeri olarak belirlendi:) yine toplantımız var.Bu toplantımız herkese açıktır.Pazar günü Ankarada yapılacak toplantıya eylem planlarıyla ilgili neler olabiliri,önerileri konuşacağız.
Hepinizi bekliyoruz.

TOPLANTI YERİMİZ MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI EĞİTİM SALONUDUR.
ADRES:MMO İstanbul Şubesi Katip Mustafa Çelebi Mh. İpek Sk. No:9 34433 Beyoğlu-İstanbul
İstiklal caddesinden Galatasaraya doğru giderken solda, Mc Donalds dan önceki sokağa giriyorsunuz, sokakta devam ediyorsunuz,soldan ikinci sokağa giriyorsunuz...sağdaki 4.bina..yanında apart otel var..

Bu arada okunmaya değer iki bağlantı toplantı öncesi oldukça derleyici...
http://www.bugday.org/article.php?ID=3133
http://www.karasaban.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder