9 Haziran 2009 Salı

RÜYAMDA PEMBİŞLER


















Hayırdır inşallah!Dün gece rüyamda benim balkonu ve pembişlerimi gördüm!Bu ilk defa oluyor.Sanki balkon pembesi değil de kocaman kocaman tarla pembesi idiler.Dallar ağırlıklarından çatlayacak hale gelmiş tüm kodamanlıkları ile mutlu mesut parlıyorlardı.Ağzımın suyu akmadı desem yalan olur.Hani yemeği gece fazla kaçırınca kabus görülür ya,bu da tersi.Dondurduğum pembelerin son partisi ve Aysuncuğumuzun nefis sütleri ile yaptığım domates çorbasını fazla kaçırınca böyle leziz rüyalar da görülüyormuş meğer.Darısı başınıza pembe dostları...Hele gerçeklerine kavuşmak cümleten hepimizin başına!


Sabah sabah bunları düşünürken rüyamdakilere benzer yılın ilk mahsülünün mükemmel resimleri geldi Mersin'den.Tebrikler.
http://33taylan.blogspot.com/ ve kocaman da bir maşallah tabi :)
Unutanlar için işte domates budur!
Raf ömrü kısadır çünkü insan ömrünü uzatmaktır varoluş sebebi...
Raf ömrü uzun laboratuvar kaçkını ucubeler sadece insan ömrünü kısaltır.Ha tabi bir de Monsanto ve yandaşlarının ceplerini şişirir!
Tek tesellim,kazanırlarsa bu tohum savaşını,onlar da yarattıkları pis pis şeyleri yiyip herkes gibi sürüne sürüne ölecekler!Ne teselli ama!!!

Değiştirilen Tohum Yasası Yönetmelikleri ve oldu bittilerle yakında bu güzel domateslerin değil kendini,resmini bile bulamayacağız,rüyamız da bile göremeyeceğiz!Unutmayın önce kokusunu,sonra tadını çaldılar.Yok edilen şifasını da hastane köşelerinde el aman şifa dilenirken anlayacağız!
Bir tek domates te değil ki...Yenebilecek her sebze meyve ve hatta ağaçlara bile göz diktiler.Çok geç olmadan...

Eh bu kadar keyiften sonra ders çalışabiliriz sanırım!Okumaya,araştırmaya ve arşivlemeye devam.

Sevgiyle kalın
Yeşim Güriş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder